Cazuri de Covid-19 în şcoli. Liceu închis în Timişoara. Virusul s-a răspândit printre profesori

Un liceu din Timişoara îşi va desfăşura de luni cursurile în scenariul roşu, cu lecţii exclusiv online, după ce au apărut cinci cazuri de infectare cu Covid în rândul cadrelor didactice.

13673 afișări
Imaginea articolului Cazuri de Covid-19 în şcoli. Liceu închis în Timişoara. Virusul s-a răspândit printre profesori

Cazuri de Covid-19 în şcoli. Liceu închis în Timişoara. Visurul s-a răspândit printre profesori

Decizia a fost luată duminică de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, la propunerea Inspectoratului Şcolar al Judeţului şi având în vedere Hotărârea Consiliului de Administraţie al Liceului Teologic Penticostal Logos din Timişoara.

„Decizia a fost luată din cauza faptului că, la nivelul şcolii, au apărut cinci cazuri de infectare ale cadrelor didactice cu virusul SARS COV2”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Timiş.

Cursurile Liceului Teologic Penticostal Logos din Timişoara se desfăşoară astfel exclusiv online pentru o perioadă de 14 zile, începând de luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
liceu,
roşu,
covid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici