Cazuri de COVID-19, şi la preşcolari. Grădiniţă închisă după ce patru persoane au fost depistate cu COVID-19

Grădiniţa „Roboţel”, din Constanţa, a fost închisă, luni, după apariţia a patru cazuri de COVID-19, dintre care două sunt la copii.

1839 afișări
Imaginea articolului Cazuri de COVID-19, şi la preşcolari. Grădiniţă închisă după ce patru persoane au fost depistate cu COVID-19

Cazuri de COVID-19, şi la preşcolari. Grădiniţă, închisă după ce patru persoane au fost depistate cu COVID-19

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Constanţa au emis o hotărâre, potrivit căreia se suspendă cursurilor „faţă în faţă” într-un caz de unitate de învăţământ.

Este vorba de Grădiniţia „Roboţel” din municipiu, care rămâne în scenariu roşu până în 28 februarie.

Aici, o îngrijitoare, o educatoare şi 2 copii au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus.

Conform datelor furnizate de DSP Constanţa, la nivelul judeţului au fost confirmate, de la începutul anului şcolar, 320 de cadre didactice, 770 de elevi, 196 de studenţi şi 95 de angajaţi din unităţile de învăţământ (personal auxiliar).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici