Ce condiţii trebuie să îndeplineşti şi cât te mai costă după doi ani de criză un credit de 50.000 de euro

Dacă vrei să iei un credit de 50.000 de euro trebuie să ştii că ai şanse mari să-l obţii dacă îndeplineşti o listă de condiţii! Vestea bună este că după doi ani de criză sunt mai puţine condiţii şi scapi şi mai ieftin, potrivit www.incont.ro.

423 afișări
Imaginea articolului Ce condiţii trebuie să îndeplineşti şi cât te mai costă după doi ani de criză un credit de 50.000 de euro

Ce condiţii trebuie să îndeplineşti şi cât te mai costă după doi ani de criză un credit de 50.000 de euro (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Aşadar, dacă nu eşti interesat de Prima Casă, să vedem care sunt condiţiile generale pentru a putea lua un credit de 50.000 de euro?

Să zicem că îl vrei pentru o perioadă de 30 ani. De ce venit net ai avea nevoie? Dacă eşti singur ai nevoie de minimum 2.800 de lei, dacă vorbim de o famile fără copii - de minimum 3.020 de lei, iar dacă vorbim despre o familie cu un copil - 3.230 de lei.

Află ce condiţii trebuie să îndeplineşti pentru un credit de 50.000 euro pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici