Ce este cu „pancreatita“ lui Teo. Medicii vorbesc de „cei patru F“ care predispun la această boală

Deşi suspectată iniţial de pancreatită acută, fosta prezentatoare Tv este în continuare în spital, internată la Elias, la secţia de Gastroenterologie unde aşteaptă un diagnostic.

285 afișări
Imaginea articolului Ce este cu „pancreatita“ lui Teo. Medicii vorbesc de „cei patru F“ care predispun la această boală

Ce este cu „pancreatita“ lui Teo. Medicii vorbesc de „cei patru F“ care predispun la această boală (Imagine: Ovidiu Andrei/Mediafax Foto)

Teo Trandafir a ajuns săptămâna trecută la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, după ce timp de două zile nu s-a simţit bine. "Mi s-a spus că mi-a cedat organismul din cauza stresului şi a oboselii. Am făcut o criză biliară", declara fosta prezentatoare TV site-ului showbiz.ro. "De două zile nu mă simt bine, nu mai puteam să mănânc, să dorm. De dimineaţă am fost nevoită să merg la spital. Doctorii m-au pus pe perfuzii direct, mi-au zis că trebuie să mănânc de trei ori pe zi, la ore fixe, să dorm mai mult. Trebuie să duc o viaţă mai organizată şi să-mi respect orele de masă şi somn", declara actualul politician la sfârşitul săptămânii trecute

Teo Trandafir este internată la sec­ţia de Gastroenterologie din cadrul Spitalului Elias, unde i s-au făcut analize şi un examen cu computerul tomograf, pentru a i se pune un diagnosc, deşi iniţial fusese suspectată de pancreatită acută.

Citeşte mai multe despre boala de care suferă Teo Trandafir pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici