Ce genţi alegeţi pentru călătorie sau voiaj? – Cele mai potrivite modele pentru damă (P)

Atunci când vă doriţi să plecaţi într-o călătorie însă nu dispuneţi încă de o geanta destul de încăpătoare pentru aceasta, vă simţiţi de parcă tot planul dumneavoastră bine pus la punct a eşuat, nu-i aşa? Ei bine, dacă vă regăsiţi în această situaţie, staţi fără griji. În rândurile ce urmează ne propunem să vă sărim în ajutor prin a vă prezenta câteva opţiuni de genţi damă perfecte pentru concediu. Vă vom vorbi despre modelele şi materialele din care puteţi alege, astfel încât, la final, să luaţi decizia potrivită. Să începem!

514 afișări
Imaginea articolului Ce genţi alegeţi pentru călătorie sau voiaj? – Cele mai potrivite modele pentru damă (P)

Cu toţii ştim că doamnele au nevoie de genţi damă cât mai încăpătoare, nu numai în viaţa de zi cu zi, ci şi în timpul vacanţelor. Ei bine, dacă vă număraţi printre doamnele care se pregătesc de călătorit însă nu dispuneţi încă de geanta bună la toate, iată că noi vă scăpăm de stres. În continuare, vă vom vorbi despre genţile tip rucsac, tote bag, poştaş sau troller, ce se vor potrivi de minune oricărui tip de călătorie. Fie că plecaţi în concediu la munte, în ţară, fie că mergeţi într-o destinaţie exotică internaţională, următoarele exemple oferite de noi cu siguranţă vă vor ajuta să vă organizaţi lucrurile într-un mod cât mai util. Aşa că, să nu mai stăm pe gânduri şi să începem enumerarea promisă. Haideţi să vedeţi din ce tipuri de genţi de dama puteţi alege.

Genţi damă pentru călătorit în ţară

Dacă sunteţi adepta excursiilor rapide de weekend şi vă place să vă relaxaţi la munte, înconjurată de aerul curat şi peisajele de poveste, atunci aflaţi că această rubrică este special concepută pentru dumneavoastră. Pentru astfel de concedii, puteţi alege din următoarele tipuri de genţi:

  • Rucsacul: o geantă extrem de practică ce dispune de buzunare multiple şi toarte lungi, aşezate la spate. Cu un rucsac, nu numai că veţi avea îndeajuns de mult loc pentru toate hainele şi produsele dumneavoastră de îngrijire, dar veţi dispune şi de buzunare speciale pentru sticla de apă, chei sau alte accesorii de nelipsit.
  • Geanta crossbody: aceasta se remarcă prin poziţia sa „peste corp”, cu toarte lungi şi utile. Deşi modelul crossbody se găseşte predominant în dimensiuni mici, aflaţi că puteţi opta şi pentru o geantă tip poştaş în acelaşi model. O poşetă crossbody tip poştas va fi mai încăpătoare, va avea mai multe buzunare şi vă va fi aliatul perfect în călătoriile de scurtă durată.
  • Tote bag: nu în ultimul rând, mai puteţi opta şi pentru geanta tip tote bag din bumbac. Dacă plecaţi numai pentru o zi şi nu aveţi atât de multe bagaje, un tote bag spaţios îşi va face treaba de minune. Ce trebuie să reţineţi însă este că această geantă nu dispune de fermoar, deci vă recomandăm să o folosiţi numai dacă plecaţi cu maşina personală.

Genţi damă pentru călătorit internaţional

Pe de altă parte, dacă preferaţi să aveţi concedii mai longevive şi să vă bucuraţi de câte o nouă destinaţie de fiecare dată, atunci vă recomandăm alte tipuri de genţi. Printre cele mai potrivite se numără următoarele:

  • Trollerul: o geantă voluminoasă, de obicei din plastic sau materiale reciclate, ce dispune de buzunare extrem de încăpătoare, lacăt de siguranţă şi fermoare stabile. Un troller vi se va potrivi de minune dacă vă doriţi să plecaţi în vacanţe exotice sau în diverse ţări străine, fiind un aliat perfect atunci când aveţi nevoie să împachetaţi mai mult de două ţinute per călătorie.
  • Rucsacul: revenim la rucsac, ca şi în cazul anterior. Acest tip de geantă damă se potriveşte şi în cazul călătoriilor de lungă durată, însă numai dacă este în model încăpător, cu cel puţin trei compartimente. Vă recomandăm să alegeţi un model de piele, pentru durabilitate cât mai mare. Totodată, mai puteţi opta şi pentru cel care dispune şi de buzunar pentru laptop, în cazul în care călătoria dumneavoastră este pentru muncă. Nu trebuie decât să vă asiguraţi că dispuneţi de toate compartimentele necesare înainte de achiziţie.

Iar acum că aţi aflat toate informaţiile de care aveaţi nevoie, iată că am ajuns la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos şi că v-am inspirat să alegeţi o geantă perfectă. Pentru şi mai multe sfaturi, nu ezitaţi să navigaţi mediul online. Vă dorim happy shopping şi vacanţă plăcută!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici