VIDEO  Ce performanţă! Un pilot român, nominalizat de federaţia mondială alături de Hamilton şi Solberg

Campionul naţional absolut de raliuri, Simone Tempestini, a fost nominalizat de FIA pentru titlul de Action of the year în motorsportul mondial alături de nume precum Lewis Hamilton şi Oliver Solberg.

1199 afișări
Imaginea articolului Ce performanţă! Un pilot român, nominalizat de federaţia mondială alături de Hamilton şi Solberg

Ce performanţă! Un pilot român, nominalizat de federaţia mondială alături de Hamilton şi Solberg

FIA a făcut o selecţie din cele mai spectaculoase momente ale sezonului 2022, iar fanii au ocazia să voteze viitorul câştigător pe site-ul oficial.

Este pentru prima oară când un pilot român este nominalizat la un premiu pe care FIA îl va înmâna chiar în cadrul galei de ceremonie de la finalul anului. Tempestini a fost ales ca urmare a fazei din etapa europeană de raliuri, care a avut loc în Azore în primăvară, şi unde a evitat un accident şi chiar l-a depăşit pe spaniolul Pardo, deşi spaţiul era extrem de îngust şi totul părea o misiune imposibilă.

În total, au fost nominalizate 11 momente din 11 cele mai importante campionate care au loc sub egida FIA, printre care Formula 1, WRC, ERC, Formula E sau Mondialul de Rally Cross. Câştigătorul va fi declarat pe baza voturilor fanilor de pe site-ul FIA. Tempestini poate fi votat aici: https://woobox.com/d5ktcm

Printre cei care au mai fost nominalizaţi anul acesta se numără Lewis Hamilton şi Oliver Solberg. În trecut, printre cei care au mai primit trofeul pentru Action of the Year se numără Max Verstappen, Kimi Raikkonen, Fernando Alonso şi Esapekka Lappi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici