Ce să te faci şi unde să lucrezi ca să câştigi mai mult!

S-au dus vremurile în care absolvenţii fără pic de experienţă cereau la angajare peste 500 de euro, plus maşină, telefon sau laptop. În ziua de astăzi, dacă sunt norocoşi să-şi găsească un loc de muncă, salariul porneşte de la 200-300 de euro, urmând să depăşească cei 500 de euro după câţiva ani de experienţă.

26 afișări
Imaginea articolului Ce să te faci şi unde să lucrezi ca să câştigi mai mult!

Ce să te faci şi unde să lucrezi ca să câştigi mai mult! (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Iar dacă jobul nu este într-o companie multinaţională sau în Capitală şi zonele limitrofe, câştigurile scad direct proporţional.

În România, la ora actuală, puţini sunt cei care mai ajung la un salariu lunar de 1.000 de euro chiar din primii ani de la intrarea în câmpul muncii.

Ceea ce pentru străinătate reprezintă un câştig relativ mic, pentru România este un salariu pe care îl câştigi doar după ani de muncă şi de experienţă în spate.

Citeşte mai multe despre meseriile cel mai bine plătite pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici