Ce servicii exclusiviste îşi doresc unii miliardari români pentru care plătesc mii de euro: să ştie când s-a născut Ştefan cel Mare

Mic dejun în celălalt capăt al lumii? Nici o problemă. Bilete la meci? Imediat. O petrecere pe iaht? Desigur. Viaţa miliardarilor lumii pare o scenă din povestea remixată a Lămpii lui Aladin, unde tot ce trebuie să faci este să-ţi doreşti ceva şi se va întâmpla... nu dacă freci lampa, ci dacă apelezi la servicii de concierge.

71 afișări
Imaginea articolului Ce servicii exclusiviste îşi doresc unii miliardari români pentru care plătesc mii de euro: să ştie când s-a născut Ştefan cel Mare

Ce servicii exclusiviste îşi doresc unii miliardari români pentru care plătesc mii de euro: să ştie când s-a născut Ştefan cel Mare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

BBC News a făcut recent un top al celor mai extravagante cereri de servicii concierge din Marea Britanie punându-şi în­tre­barea: dacă miliardarii lumii încă plă­tesc mii de euro pentru mici capricii în­seamnă că recesiunea se apropie de sfârşit sau, pentru ei, nu a existat niciodată?

Probabil că afacerile de genul serviciilor de concierge nu sunt neapărat un indicator potrivit pentru mersul economiei unei ţări, nici pentru "bunul" mers al crizei, ci sunt mai mult ca nişte gheişe ale acestei industrii de servicii.

Citeşte mai multe despre cele mai extravagante cereri de servicii pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici