Cea mai scăzută temperatură din această toamnă, înregistrată la Întorsura Buzăului

Cea mai scăzută temperatură din această toamnă, în judeţul Covasna, s-a înregistrat, marţi dimineaţă, la Întorsura Buzăului.

1151 afișări
Imaginea articolului Cea mai scăzută temperatură din această toamnă, înregistrată la Întorsura Buzăului

Covasna: Cea mai scăzută temperatură din această toamnă, înregistrată la Întorsura Buzăului (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

O noapte la fel de friguroasă s-a înregistrat în mai multe localităţi din judeţul Covasna, temperaturile coborând sub zero grade Celsius, fiind înregistrate temperaturi între minus 2,7 şi minus un grad Celsius.

Potrivit meteorologilor, cea mai scăzută temperatură din această toamnă s-a înregistrat, marţi dimineaţă, la ora 05.30, în oraşul Întorsura Buzăului, când termometrele au indicat minus 2,7 de grade Celsius.

Şi în alte zone ale judeţului Covasna temperaturile au scăzut, în municipiul Sfântu Gheorghe înregistrându-se, în dimineaţa de marţi, minus două grade Celsius, iar în oraşele Târgu Secuiesc şi Baraolt minus un grad Celsius.

Cea mai scăzută temperatură înregistrată vreodată la Întorsura Buzăului a fost în februarie 2005, când în zonă au fost minus 36 de grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici