Cea mai scăzută temperatură din ţară, minus 31 de grade Celsius, s-a înregistrat la Rădăuţi

Cea mai scăzută temperatură din noaptea de miercuri spre joi s-a înregistrat la Rădăuţi, în judeţul Suceava, unde au fost minus 31 de grade Celsius, în timp ce în municipiul Suceava temperatura a fost de minus 27 de grade Celsius.

1087 afișări
Imaginea articolului Cea mai scăzută temperatură din ţară, minus 31 de grade Celsius, s-a înregistrat la Rădăuţi

Cea mai scăzută temperatură din ţară, minus 31 de grade Celsius, s-a înregistrat la Rădăuţi (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit datelor transmise de staţiile meteorologice din judeţul Suceava, în noaptea de miercuri spre joi cea mai scăzută temperatură, de minus 31 de grade Celsius, s-a înregistrat la Staţia meteo din municipiul Rădăuţi, aceasta fiind şi cea mai scăzută temperatură din această iarnă din judeţul Suceava.

La ora 8.00, în municipiul Rădăuţi temperatura era de minus 28 de grade Celsius, în timp ce la aceeaşi oră la Suceava se înregistrau minus 25 de grade Celsius, iar la Poiana Stampei minus 26 de grade Celsius.

Minimele nopţii din Suceava şi Poiana Stampei au fost de minus 27 de grade Celsius, respectiv minus 28 de grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici