Ceapă, cartofi, foi de varză. Gunoi lăsat de români pe marginea drumurilor

Drumarii din Covasna strâng saci cu ceapă, cartofi, foi de varză. şi sfeclă în diverse stadii de putrefacţie.

461 afișări
Imaginea articolului Ceapă, cartofi, foi de varză. Gunoi lăsat de români pe marginea drumurilor

Ceapă, cartofi, foi de varză. Gunoi lăsat de români pe marginea drumurilor

Cei de la DRDP Braşov atrag atenţia celor care scapă astfel de deşeurile din gospodărie că riscă amenzi usturătoare, care pot duce chiar şi la confiscarea vehiculelor cu care au efectuat transportul.

„Ce mai adunăm de pe marginea drumului? Mai nou şi produse agricole alterate... Colegii noştri din cadrul SDN Sfântu Gheorghe au fost nevoiţi în ultima perioadă să strângă ceapă, cartofi, foi de varză şi buruieni din parcările din judeţul Covasna. Evident, toate putrezite şi emanând un miros extrem de neplăcut”, spun cei de la DRDP Braşov.

„După cum ştiţi, în sezonul de vară ne confruntăm cu mari probleme referitoare la bunul simţ al participanţilor la trafic în ceea ce priveşte aruncarea gunoiului pe carosabil şi în parcări, dar se pare că nu se întâmplă doar în perioada concediilor. Avem o situaţie nouă pe care am întâlnit-o pe Drumul Naţional 11, unde colegii noştri au găsit pe marginea drumului şi resturi ale culturilor. Nu ştiu dacă producătorii le-au aruncat sau comercianţii, samsarii de produse agricole, dar am găsit saci de cartofi, de ceapă, de sfeclă aflate în diverse stadii de putrefacţie, care bineînţeles trebuie înlăturate”, declară Tudor Duţu, directorul regional al DRDP Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
gunoi,
străzi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici