CEAŢĂ densă pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti. Poliţiştii recomandă prudenţă sporită la volan

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, luni dimineaţă, pe Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, poliţiştii recomandând conducătorilor auto prudenţă sporită la volan, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

246 afișări
Imaginea articolului CEAŢĂ densă pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti. Poliţiştii recomandă prudenţă sporită la volan

CEAŢĂ densă pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti. Poliţiştii recomandă prudenţă sporită la volan

Potrivit sursei citate, pe Autostrada A3, a apărut fenomenul de ceaţă densă.

Astfel, oamenii legii recomandă şoferilor care se deplasează pe acest tronson de drum „să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, să utilizeze luminile de întâlnire şi să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic”.

Potrivit poliţiştilor, luni dimineaţă, este ceaţă şi pe alte drumuri din ţară, respectiv pe A1 Sibiu - Deva, între Sebeş şi Deva, A2 Bucureşti - Constanţa, între Cernavodă şi Constanţa, A3 Bucureşti - Borş, între Turda şi Borş şi pe toată Autostrada 4 Ovidiu - Constanţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici