Ceferiştii ar putea rămâne fără primele de Paşte, Crăciun şi Ziua Feroviarilor

După ce a anunţat că sacrifică peste 12.000 de salariaţi de la CFR, conducerea Ministerului Transporturilor vrea să taie primele de Paşte, de Crăciun şi Ziua Feroviarilor prevăzute în contractul colectiv de muncă, precum şi unele sporuri.

19 afișări
Imaginea articolului Ceferiştii ar putea rămâne fără primele de Paşte, Crăciun şi Ziua Feroviarilor

Ceferiştii ar putea rămâne fără primele de Paşte, Crăciun şi Ziua Feroviarilor

Negocierile dure între conducerea Ministerului Transporturilor şi liderii de sindicat din CFR sunt încă departe de a se finaliza. Vicepreşedintele Federaţiei Naţionale Feroviare Mişcare Comercial (FNFMC), Gheorghe Sultana, a declarat că ultimele negocieri au durat mai bine de şase ore.

Citeşte mai multe despre negocierile ceferiştilor pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici