Cei 61 de cetăţeni români repatriaţi din Fâşia Gaza au ajuns la Bucureşti

Cei 61 de cetăţeni români repatriaţi din Fâşia Gaza, în majoritate femei şi copii, au ajuns pe Aeroportul Internaţional Henri Conandă, miercuri dimineaţă, venind de la Amman-Iordania cu un avion al companiei TAROM pus la dispoziţie de Guvern.

1 afișare
Imaginea articolului Cei 61 de cetăţeni români repatriaţi din Fâşia Gaza au ajuns la Bucureşti

Cei 61 de cetăţeni români repatriaţi din Fâşia Gaza au ajuns la Bucureşti

Cei şase bărbaţi, 14 femei şi 41 de copii din grupul de români repatriaţi miercuri dimineaţă au ajuns la Bucureşti extenuaţi după un drum "de coşmar" care a durat 24 de ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici