Cei doi fraţi care au înjunghiat doi tineri în parcarea unui mall din Ploieşti, reţinuţi

Cei doi fraţi, de 26 şi 31 de ani, care au înjunghiat doi tineri în parcarea unui mall din Ploieşti, au fost reţinuţi, sâmbătă, cercetarea fiind preluată de procurori.

8303 afișări
Imaginea articolului Cei doi fraţi care au înjunghiat doi tineri în parcarea unui mall din Ploieşti, reţinuţi

Cei doi fraţi care au înjunghiat doi tineri în parcarea unui mall din Ploieşti, reţinuţi

Surse judiciare au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că cei doi fraţi care au înjunghiat doi tineri în parcarea unui mall din Ploieşti au fost depistaţi în oraş.

Oamenii legii i-au dus la audieri, apoi au decis ca în baza probelor să emită ordonanţă de reţinere pe numele celor doi.

Doi fraţi de 26, respectiv 31 de ani au înjunghiat doi tineri, de 31 şi 36 de ani, în parcarea unui mall din Ploieşti, aparent fără motiv, vineri noaptea. Imediat după comiterea faptei, cei doi agresori au fugit.

Victimele au fost duse la UPU Ploieşti, cu răni tăiate în zona spatelui.

Potrivit medicilor, starea lor este stabilă, rănile nefiind de natură a le pune în pericol viaţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici