Cel mai beat la volan. Un şofer din Gorj, record absolut la alcoolemie în acest an

Un bărbat de 55 de ani din comuna Mătăsari a fost prins, joi seara, la volanul unei maşini, cu o alcoolemie de 1,77 mg/l în aerul expirat. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, este cea mai mare alcoolemie depistată la conducătorii auto, în acest an, în judeţul Gorj.

212 afișări
Imaginea articolului Cel mai beat la volan. Un şofer din Gorj, record absolut la alcoolemie în acest an

Cel mai beat la volan. Un şofer din Gorj, record absolut la alcoolemie în acest an.

Bărbatul de 55 de ani din comuna Mătăsari a fost oprit, joi seara, de poliţişti pe un drum judeţean din localitate. Pentru că acesta mirosea a alcool, a fost testat imediat cu aparatul etilotest.

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au depistat în trafic un bărbat de 55 de ani, din comuna Mătăsari, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 673 A Mătăsari, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 1,77 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Reprezentanţii Poliţiei susţin că aceasta este cea mai mare alcoolemie înregistrată în acest an în judeţul Gorj.

Şoferul a fost transportat la spital în vederea recoltării de sânge.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului. Infracţiunea se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă. Şoferului i-a fost reţinut permisul de conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici