Cel mai ciudat caz primit vreodată de echipele Salvamont

110 maşini ar fi blocate, cu peste 200 de persoane, pe o şosea care leagă Gorjul de Caraş-Severin, motiv pentru care Salvamontul descrie situaţia ca „cel mai ciudat caz primit vreodată de echipe”.

1624 afișări
Imaginea articolului Cel mai ciudat caz primit vreodată de echipele Salvamont

Cel mai ciudat caz primit vreodată de echipele Salvamont

Salvamontiştii din judeţele Gorj şi Caraş-Severin au fost alertaţi cu privire la existenţa unor maşini blocate pe şoseaua care trece prin Gorj, prin Valea Cernei, care leagă Câmpul lui Neag - Hunedoara de Herculane - Caraş Severin.

„Nimic spectaculos până aici, au mai fost drumuri rupte de ploi sau înzăpezite, au mai fost maşini şi oameni blocaţi, dar acum situaţia întrece orice închipuire, este vorba de 110 maşini şi peste 200 de persoane. Cei din maşini nu au probleme medicale, dar, cu siguranţă ploile din ultimele ore au adus ceva depuneri de pe versanţi şi au blocat o porţiune de drum întrerupând coloana de maşini. Informaţiile sunt încă incerte şi, se pare că pietre căzute din cauza ploii au blocat drumul sau chiar au lovit maşini”, a anunţat Salvamont.

Un echipaj Salvamont Gorj va merge acolo, se va intersecta cu coloana de maşini ce se întinde pe aproximativ 30 de km şi va încerca să intervină în caz că se anunta vreun eveniment cu victime.

Alte echipaje de salvamontişti vor pleca dinspre Herculane şi dinspre Hunedoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici