Cel mai mare şi mai modern parc de distracţii din Bucureşti se inaugurează astăzi

Cel mai mare şi mai modern parc de distracţii din Bucureşti va fi inaugurat sâmbătă, în sectorul 2 al capitalei, la ora 11:00, într-un cadru festiv, unde poveştile copilăriei prind viaţă.

22388 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare şi mai modern parc de distracţii din Bucureşti se inaugurează astăzi

Cel mai mare şi mai modern parc de distracţii din Bucureşti se inaugurează astăzi

Parcul va fi inaugurat de către Primarul Toader Mugur Mihai şi Dan Nicula, Preşedintele Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov.

Astfel, noul parc de agrement Tei, va devei, cu siguranţă, unul din punctele de atracţie ale Capitalei.

Ileana Cosânzeana, Făt-Frumos, Verde Împărat, dar şi pasărea măiastră şi balaurul cu şapte capete, le dau întâlnire tuturor celor care doresc să petreacă o zi special, într-o lume a poveştilor
şi a aventurii.

Atracţia principală a parcului, pentru cei mici, este o roată mare, supranumită chiar “Pasărea Măiastră”. Aceasta a fost construită cu o înălţime de 63 de metri şi dotată cu 44 de cabine.
Altă distracţie de neuitat este roller coster-ul, care de la cei 15 metri înălţime, îşi aşteaptă eroii contemporani, într-o confruntare a curajului.

Copiii de toate vârstele sunt aşteptaţi la maşinuţele electrice, la zonele cu leagăne, tobogane şi saltele gonflabile.

La cei mari, atracţia va fi roata mică, ce are 12 cabine închise care se ridică la o înălţime de 16 metri.

Proiectul este cofinanţat din Fondul European pentru Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţonal Regional 2007-2013, axa prioritară Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterea calităţii serviciilor turistice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici