Cel puţin 19 oameni au murit în urma accidentului aviatic din Tanzania

Cel puţin 19 oameni au murit după ce un avion de pasageri s-a prăbuşit în Lacul Victoria în timp ce încerca să aterizeze în oraşul Bukoba din Tanzania, transmite BBC.

507 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 19 oameni au murit în urma accidentului aviatic din Tanzania

26 dintre cele 43 de persoane aflate la bordul zborului Precision Air au fost iniţial salvate şi trimise la spital.

Cei doi piloţi au supravieţuit prăbuşirii şi au reuşit să vorbească cu oficialii locali din cabina de pilotaj, dar primul ministru spune că este posibil ca aceştia să fi murit între timp.

Echipele de salvare încearcă să îi salveze pe cei încă blocaţi.

Accidentul a fost pus pe seama vremii nefavorabile.

Echipele de intervenţie au folosit frânghii pentru a trage avionul mai aproape de mal, iar o parte din corpul avionului se află acum deasupra apei.

Un avion al companiei Precision Air s-a prăbuşit în Lacul Victoria din Tanzania în timp ce încerca să aterizeze pe un aeroport din Bukoba, a anunţat compania de stat Tanzania Broadcasting Corporation (TBC), citată de Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici