Cel puţin opt persoane au murit după ce uraganul Grace a lovit Mexicul pentru a doua oară

  • Furtuna majoră din categoria trei a mărit debitele râurilor, fapt ce a generat inundaţii
  • Micile oraşe turistice şi pescăreşti au fost evacuate de autoritâţi
  • Guvernatorul statului mexican Veracruz a decretat stare de urgenţă
  • Autorităţile au declarat trei persoane dispărute
289 afișări
Imaginea articolului Cel puţin opt persoane au murit după ce uraganul Grace a lovit Mexicul pentru a doua oară

Sursa foto: profimedia

Uraganul Grace a lovit a doua oară în două zile coastele Mexicului. Cel puţin opt persoane, inclusiv copii, au murit, relatează Sky News.

Autorităţile au declarat că trei persoane rămân dispărute după haosul creat de furtuna tropicală de gradul trei. Aceasta s-a deplasat de pe coasta Golfului şi s-a mutat în interior, provocând revărsarea râurilor, alunecările de teren şi inundaţii.

Grace a lovit anterior Haiti, la două zile după un cutremur devastator care a ucis sute şi mii de răniţi în naţiunea caraibiană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici