Cele mai comandate flori pentru 8 martie: lalele, frezii şi zambile

  • Un sondaj recent arată că peste 90% din florile pentru 8 martie sunt deja comandate.
  • Majoritatea comenzilor vin din partea companiilor, dar tot mai mulţi clienţi individuali plasează precomenzi pentru a se asigura că florile vor ajunge la timp.
  • Cele mai comandate flori sunt lalelele şi freziile.
73 afișări
Imaginea articolului Cele mai comandate flori pentru 8 martie: lalele, frezii şi zambile

Cele mai comandate flori pentru 8 martie: lalele, frezii şi zambile

Potrivit datelor Floria.ro, până în momentul de faţă s-au înregistrat câteva sute de precomenzi pentru 1-8 martie, în special din partea clienţilor corporate. Pe segmentul clienţilor individuali, vârful precomenzilor se atinge în perioada 28 februarie- 7 martie, inclusiv. Astfel, se estimează că mai mult de 90% din livrările pentru Ziua Internaţională a Femeii sunt precomenzi.

Ziua Internaţională a Femeii este sărbătoarea care conduce detaşat în topul vânzărilor la nivel de an.

Potrivit unui sondaj făcut în februarie 2023, pe un eşantion de 300 de femei, pentru 75% dintre respondente este important să primească flori cu ocazia zilelor de 1 şi 8 Martie, principalele motive pentru care îşi doresc să primească flori sunt pentru a se simţi apreciate (43%), pentru că este modul tradiţional de a marca aceste sărbători (30%) ori pentru că florile le aduc bucurie (63%).

Întrebate de la cine primesc flori cel mai des, peste jumătate dintre femei (60%) au indicat partenerii, în timp ce 20% declară că cel mai des primesc flori de la rude, iar 14% de la prieteni.

În topul celor mai comandate flori atât de clienţii persoane fizice, cât şi de către companii cu ocazia zilelor de 1-8 martie, se număra lalelele, freziile, zambilele, minirosa şi trandafirii, clienţii optând pentru aranjamentele cu flori sau buchetele simple 7-9 lalele sau în combinaţie cu frezii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici