Cele mai dăruite cadouri de sărbători sunt gadgeturile cuprinse între 200 şi 500 de lei

Bugetul pentru cadoul de sărbători este cuprins, anul acesta, între 200 de lei şi 500 de lei, iar căştile audio şi ceasurile smart sunt gadgeturile cel mai des oferite, potrivit unei analize realizate de un magazin online de telefoane şi gadgeturi.

564 afișări
Imaginea articolului Cele mai dăruite cadouri de sărbători sunt gadgeturile cuprinse între 200 şi 500 de lei

Cele mai dăruite cadouri de sărbători sunt gadgeturile cuprinse între 200 şi 500 de lei

Căştile audio şi ceasurile smart sunt produsele cu cele mai mari vânzări în categoria gadgeturilor cumpărate pentru a fi făcute cadou în perioada sărbătorilor de iarnă, potrivit unei analize a DualStore.ro, magazin online de telefoane şi gadgeturi şi producătorul trotinetelor şi bicicletelor electrice iSEN.

Bugetul alocat pentru acest tip de cadouri variază între 200 şi 500 de lei, fiind în creştere în ultimii 2 ani. O contribuţie importantă la această creştere o reprezintă specificaţiile noi şi designului inovativ al noilor generaţii de astfel de produse.

Printre cele mai căutate funcţii ale căştilor se numără: noise canceling, radio FM sau posibilitatea de a introduce un card de memorie direct în căşti pentru a asculta piesele preferate, încărcare rapidă, construcţie solidă, confort, conectivitate rapidă etc.

În ceea ce priveşte ceasurile smart, românii pun mare accent pe monitorizarea sănătăţii, a activităţii zilnice şi caută ca aceste dispozitive să aibă funcţii cât mai multe, precum: măsurarea glicemiei, a tensiunii arteriale, nivelul saturaţiei de oxigen, puls, EKG etc.

Atât căştile, cât şi ceasurile smart sunt produse foarte accesibile, însă, valoarea lor în contextul achiziţiilor în perioada de Crăciun nu echivalează cu preţul, deşi acesta este un factor important.

„Sărbătorile de iarnă sunt prilej de bucurie, dar şi de cumpărături, iar luna decembrie este un nou vârf în eCommerce. Din experienţa anilor trecuţi şi analizând evoluţia vânzărilor de la începutul lunii, înţelegem că mulţi dintre clienţi au aşteptat până în această lună pentru a începe cumpărăturile de sărbători. Ne aşteptăm, astfel, la o creştere a vânzărilor de 25% în categoriile de produse oferite cadou, în decembrie, faţă de o perioadă obişnuită”, spune Ioana Szentlaszloi, cofondator DualStore.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
căşti,
gadget,
ceas

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici