Cele mai frumoase plaje din Caraibe. Cât costă drumul

Greu să alegi între două plaje odată ajuns aici. Adori Saona pentru aerul său de paradis terestru, ori Guadeloupe şi Martinica, care-ţi rămân lipite de inimă.

362 afișări
Imaginea articolului Cele mai frumoase plaje din Caraibe. Cât costă drumul

Cele mai frumoase plaje din Caraibe. Cât costă drumul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bois Jolan, Guadeloupe. Plaje rivalizând în frumuseţe, străjuite de recifuri de corali, altele excelente pentru surf; bucăţi întinse de nisip alb şi fin încă la picioarele turiştilor, altele excentrice, astfel sunt plajele din Guadeloupe, un paradis insular situat între Marea Caraibelor şi Oceanul Atlantic. Un colţ de rai, Bois Jolan - liniştit şi natural. Aici, plaja de nisip fin se întinde de-a lungul coastei, iar cocotierii aplecaţi de rod par că ar vrea să se scufunde în apele Oceanului. Locul este de o frumuseţe sălbatică, dar totuşi plăcut atât pentru familiile care vin la picnic aici, cât şi pentru turişti. Noaptea, muzica şi romul schimbă atmosfera, dar asta e deja o altă poveste.

Citeşte mai multe despre cele mai frumoase plaje din Caraibe pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici