Cele mai frumoase târguri de Crăciun din ţară

Chiar dacă resimt din plin criza economică, cele mai multe municipalităţi din ţară încearcă să le aducă oamenilor ceva din atmosfera de sărbătoare, potrivit www.evz.ro.

21 afișări
Imaginea articolului Cele mai frumoase târguri de Crăciun din ţară

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din ţară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele mai importante oraşe din ţară organizează târguri de Crăciun, în care locuitorii sunt ademeniţi cu bucate tradiţionale, cadouri şi programe artistice.

Cu un trafic calculat la 10.000 de persoane în fiecare zi, Târgul de Crăciun din Piaţa Mare a oraşului Sibiu a devenit principalul punct de atracţie pentru copiii din oraş. Jocurile mecanice, bradul cu scena naşterii lui Hristos sau patinoarul au devenit o adevărată afacere alături de zecile de căsuţe în care se vând produse de sezon.

Programul fiecărei seri a fost actualizat, de la ora 19.00, pe mica scenă amenajată urcând diferite coruri. Invitaţii vin din toate zonele ţării: începând din Maramureş şi chiar şi din Basarabia.

Vineri, 24 decembrie, la ora 17.00, e aşteptat să coboare dintr- o caleaşcă chiar Moş Crăciun.

Citeşte mai multe despre cele mai frumoase târguri de Crăciun din ţară pe www.evz.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici