Cele mai grele întrebări de la interviu: "De ce ai fost dat afară?" sau "Ai accepta o tăiere de salariu?". Ce răspunzi

Nimic nu se compară cu sentimentele pe care le ai când eşti la interviul de angajare şi recrutorul îţi adresează întrebări, la care habar nu ai să răspunzi. Singura modalitate prin care poţi face faţă unei astfel de situaţii este să te duci la interviu pregătit, adică să te documentezi despre întrebările la care vei fi nevoit să răspunzi în timpul interviului şi să-ţi pregăteşti răspunsurile din vreme.

196 afișări
Imaginea articolului Cele mai grele întrebări de la interviu: "De ce ai fost dat afară?" sau "Ai accepta o tăiere de salariu?". Ce răspunzi

Cele mai grele întrebări de la interviu: "De ce ai fost dat afară?" sau "Ai accepta o tăiere de salariu?". Ce răspunzi (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Povesteşte despre tine!"

Este afirmaţia cea mai frecventă în debutul oricărui interviu de angajare şi este cel mai bun moment să te vinzi, dar fără să-ţi povesteşti viaţa de la naştere şi până în prezent. Răspunsul trebuie să fie scurt şi să conţină informaţii relevante despre calificările pe care le ai şi despre experienţa dobândită. Vorbeşte despre educaţia ta, locurile de muncă anterioare şi despre planurile tale de viitor.

Citeşte mai multe despre răspunsurile pentru cele mai grele întrebări de la interviu pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici