Cele mai multe dintre locurile de cazare din staţiunile de pe Valea Prahovei au fost rezervate

Cele mai multe dintre locurile de cazare din staţiunile de pe Valea Prahovei au fost rezervate, însă turiştii care nu au făcut rezervări din timp mai au şanse să găsească locuri libere cu o zi înainte de Crăciun.

166 afișări
Imaginea articolului Cele mai multe dintre locurile de cazare din staţiunile de pe Valea Prahovei au fost rezervate

Cele mai multe dintre locurile de cazare din staţiunile de pe Valea Prahovei au fost rezervate (Imagine: Petre Bitoiu/Mediafax Foto)

Locurile de cazare din staţiunile Azuga, Buşteni şi Sinaia sunt ocupate în proporţie de peste 70 la sută cu o zi înainte de Crăciun, însă turiştii care nu făcut rezervări din timp mai au şanse să se cazeze.

La fel ca în fiecare an, cei mai mulţi turişti au ales ca destinaţie staţiunea Sinaia.

Primarul oraşului, Vlad Oprea, a declarat, vineri, că aproximativ 95 la sută dintre locurile de cazare din staţiune au fost deja rezervate. Hotelurile, vilele şi pensiunile din Sinaia au, în total, aproximativ 10.000 de locuri de cazare.

În staţiunea Buşteni, cu o zi înainte de Crăciun sunt rezervate aproximativ 70 la sută dintre cele 7.000 de locuri de cazare, a declarat primarul oraşului, Emanoil Savin.

La rândul lor, hotelierii din Azuga raportează un grad de ocupare de peste 80 la sută. Anul acesta, staţiunea Azuga, cea mai mică dintre cele trei staţiuni din Prahova, a atras tot mai mulţi turişti, fiind prima în care s-a schiat în această iarnă şi singura în care funcţionează un hotel de cinci stele.

Preţurile de cazare în cele trei staţiuni variază, în funcţie de condiţii şi de numărul de nopţi de cazare.

Pentru sărbătorile de iarnă hotelierii au pregătit oferte speciale, respectiv pachete turistice ale căror preţuri pornesc de la 300 de lei de persoană şi ajung la câteva sute de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici