Cele mai multe furturi, comise pe autobuzul 123 şi tramvaiul 41

Aproape 400 de infracţiuni au fost înregistrate, de la începutul acestui an, în staţiile şi mijloacele de transport în comun din Capitală, cele mai multe furturi şi tâlhării având loc pe liniile autobuzului 123 şi tramvaiului 41.

251 afișări
Imaginea articolului Cele mai multe furturi, comise pe autobuzul 123 şi tramvaiul 41

Cele mai multe furturi, comise pe autobuzul 123 şi tramvaiul 41 (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, în acest an au fost înregistrate 387 de fapte penale care au avut loc în staţiile şi în mijloacele de transport în comun din Bucureşti, cele mai multe în sectorul 2 (89), sectorul 3 (75) şi sectorul 6 (65).

Din reclamaţiile înregistrate la secţiile de Poliţie din Capitală s-a constatat că cele mai multe furturi şi tâlhării au avut loc pe linia autobuzului 123, care circulă pe traseul Gara de Nord, Witting, Calea Plevnei, Pod Cotroceni, Splaiul Independenţei, Piaţa Unirii, Calea Vitan, CET Sud Vitan, precum şi a tramvaiului 41, care merge pe traseul Bulevardul Ghencea, strada Braşov, Şoseaua Crângaşi, starda Turda, Bulevardul Mareşal Averescu, Bulevardul Mărăşti şi Piaţa Presei.

Acestea sunt urmate de liniile tramvaielor 46 şi 14, autobuzului 101, tramvaielor 34 şi 32, autobuzului 300, tramvaiului 21 şi autobuzulelor 102 şi 139.

Comisarul Ciocan a precizat că autorii acestui gen de infracţiuni acţionează între orele 7.30 şi 20.30, fiind mai activi în lunile octombrie (67), septembrie (45) şi martie (42), cele mai puţine sesizări fiind în lunile ianuarie (19), aprilie (26) şi mai (29).

Echipe de flagrant ale Poliţei patrulează, de aproximativ o săptămână, din dispoziţia şefului Poliţiei Capitalei, în mijloacele de transport în comun, în apropierea şcolilor şi în alte zone, având în vedere infractorii care sunt cunoscuţi în anumite zone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici