Centrul de Arşi Grav prinde viaţă. Lucrările au început la Târgu Mureş

Ministerul Sănătăţii a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru construcţia Centrului de Arşi Grav de la Târgu Mureş, a treia construcţie începută în ultimele 12 ani, dedicată pacienţilor cu arsuri grave.

135 afișări
Imaginea articolului Centrul de Arşi Grav prinde viaţă. Lucrările au început la Târgu Mureş

Centrul de Arşi Grav prinde viaţă. Lucrările au început la Târgu Mureş

Construcţia Centrului de Arşi Grav de la târgu Mureş este a treia construcţie începută în ultimele 12 luni pentru unităţi sanitare dedicate pacienţilor cu arsuri grave, după Timişoara şi Bucureşti.

Valoarea totală a celor trei proiecte se apropie de un miliard de lei, potrivit Ministerului Sănătăţii.

Noua clădire va avea 7 nivele şi va cuprinde 5 paturi pentru pacienţi critici, 10 paturi pentru terapie intermediară şi pentru microchirurgie şi chirurgie reconstructivă, secţie ATI cu 57 de paturi, 25 de săli de operaţii distribuite pe două etaje.

Proiectul este derulat de Ministerul Sănătăţii prin Proiectul Băncii Mondiale, iar bugetul total al investiţiei este de 322.625.700,15 LEI, fără TVA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ars,
lucrare,
sănătate

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici