Centrul Infotrafic: Trafic îngreunat pe două drumuri naţionale din cauza vremii nefavorabile

Centrul Infotrafic anunţă că luni seara traficul este îngreunat pe DN 13B, în judeţul Harghita, din cauza ninsorii abundente, dar şi pe DN 22D, în Tulcea, unde un copac a fost doborât de vânt pe şosea.

412 afișări
Imaginea articolului Centrul Infotrafic: Trafic îngreunat pe două drumuri naţionale din cauza vremii nefavorabile

Centrul Infotrafic: Trafic îngreunat pe două drumuri naţionale din cauza vremii nefavorabile

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN13B Gheorgheni – Praid, în zona Pasului Bucin (judeţul Harghita), din cauza vremii nefavorabile, două TIR-uri au rămas blocate pe şosea la kilometrul 9, respectiv kilometrul 14, pe sensul de mers către Gheorgheni.

Circulaţia în zonă se desfăşoară îngreunat, pe jumătate de cale. În această zonă ninge abundent, iar drumarii intervin cu utilaje de deszăpezire.

Traficul este îngreunat şi pe DN 22D, între localităţile Ciucurova şi Slava Cercheză, în judeţul Tulcea, după ce un copac a fost doborât de vânt pe şosea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici