Centrul vechi al Braşovului, fără curent electric

Centrul vechi al Braşovului va rămâne zilnic, timp de câteva ore, fără curent electric până în 29 august, unul din motive fiind legat de pregătirile pentru ridicarea scenei Festivalului Cerbul de Aur.

667 afișări
Imaginea articolului Centrul vechi al Braşovului, fără curent electric

Centrul vechi al Braşovului, fără curent electric (Imagine: Mediafax Foto)

Electrica Transilvania Sud Braşov a anunţat, vineri, că întreruperile de energie electrică în zona centrului vechi fac parte din programul anual de lucrări de mentenanţă a furnizării de energie electrică.

"Conform programului anual de lucrări de mentenanţă, Societatea Electrica Transilvania Sud are în plan efectuarea de lucrări de revizie tehnică a instalaţiilor electrice de mare tensiune şi joasă tensiune în zona centrului vechi. Aceste lucrări sunt necesare pentru asigurarea continuităţii şi siguranţei în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor din această zonă", a mai precizat Electrica Transilvania Sud Braşov.

Electrica a mai adăugat că întreruperile de curent în această perioadă au ca scop şi "pregătirea instalaţiilor electrice în vederea organizării în cele mai bune condiţii" a Festivalului Cerbul de Aur.

Întreruperile de curent electric vor dura până în 29 august, potrivit sursei citate.

Electrica a întrerupt furnizarea energiei electrice în centrul vechi vineri în jurul orei 10.30, la ora transmiterii acestei ştiri în centrul vechi al oraşului curentul fiind întrerupt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici