Cepoi: Deschidem în toamnă Institutul Oncologic de la Iaşi, Unitatea de Primiri Urgenţe Tg Mureş şi, poate, Unitatea de Primiri Urgenţe Floreasca

Pricipalele obiective ale Ministerului Sănătăţii pentru toamnă sunt deschiderea Institutului Oncologic Iaşi, a Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) Târgu Mureş şi, probabil, a celei de la Floreasca, precum şi punerea în funcţiune a două elicoptere şi achiziţionarea a 230 de ambulanţe.

292 afișări
Imaginea articolului Cepoi: Deschidem în toamnă Institutul Oncologic de la Iaşi, Unitatea de Primiri Urgenţe Tg Mureş şi, poate, Unitatea de Primiri Urgenţe Floreasca

Vasile Cepoi (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Anunţul a fost făcut, vineri, de ministrul de resort, Vasile Cepoi, după discuţiile cu premierul Victor Ponta pe tema noii legi a sănătăţii, purtate la sediul ministerului.

Cele două noi elicoptere vor fi date în funcţiune în iulie, respectiv în septembrie. Unul dintre acestea va fi destinat bazei SMURD de la Craiova.

"Ne dorim ca toate centrele regionale SMURD să aibă propriul elicoper", a precizat, cu acelaşi prilej, Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, care a participat, şi el, la întâlnirea cu premierul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici