Cercetarea judecătorească a dosarului Colectiv s-a încheiat. Urmează concluziile în cauză

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au anunţat, joi seară, că a fost încheiată cercetarea judecătorească în dosarul Colectiv, urmând a fi expuse concluziile în această cauză. Tot joi, a fost audiat şi administratorul firmei care a montat artificiile în club.

508 afișări
Imaginea articolului Cercetarea judecătorească a dosarului Colectiv s-a încheiat. Urmează concluziile în cauză

Cercetarea judecătorească a dosarului Colectiv s-a încheiat. Urmează concluziile în cauză

Joi seară, după ultimele audieri, magistraţii Tribunalului Bucureşti au anunţat că cercetarea judecătorească în dosarul Colectiv s-a încheiat, urmând a fi expuse concluziil în această cauză.

Tot joi, Daniela Niţă, patron al firmei de artificii, a fost audiată în calitate de inculpat şi a negat informaţiile potrivit cărora ar fi încercat să distrugă probe.

,,Mă consider nevinovată. (…) Mă ocupam de achiziţii, printre furnizori era şi cel din Bulgaria, de unde am comandat produsele folosite la Colectiv. (…) Deşi trebuia să merg în acea vineri la Colectiv, nu m-am simţit bine şi am decis să mă întâlnesc cu domnul Rugină sâmbătă, sa parafam contractul. Mai lucrasem cu domnul Rugină mai multe evenimente. Am luat decizia să merg la club, după incendiu. Acolo imaginea pe care o am în minte e a unei zone de război”, a spus aceasta.

Potrivit Danielei Niţă, toate documentele au fost prezentate autorităţilor: „Nu am distrus şi nu am sustras niciun document care putea constitui probă în cauză”.

„L-am gasit pe Marian Moise (pirotehnist) într-o ambulanta în piaţa Bucur, care era ars foarte rău. Nu am putut discutat cu acesta”, a mai spus aceasta.

Unul dintre avocaţi a intrebat-o dacă, în 2005, firma sa a montat artificii şi la festivalul Cerbul de Aur, unde a luat foc buretele dintr-o boxă (incendiu stins), Daniela Niţă a răspuns afirmativ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Taguri:
colectiv,
audiere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici