Cerşetorul fals: Se prefăcea că este infirm şi cerea bani trecătorilor. VEZI FILMUL DEMASCĂRII

Un tânăr care se prefăcea că este infirm şi cerşea pe stradă a fost prins de poliţişti şi sancţionat. Vezi în filmul de mai jos cum păcălea trecătorii că nu are un picior.

2194 afișări
Imaginea articolului Cerşetorul fals: Se prefăcea că este infirm şi cerea bani trecătorilor. VEZI FILMUL DEMASCĂRII

Cerşetorul fals: Se prefăcea că este infirm şi cerea bani trecătorilor. Vezi filmul demascării

"În ziua de 10 noiembrie a.c, ora 15.20, doi agenţi de poliţie din cadrul Biroului de Ordine Publică Urban Călăraşi au depistat un tânăr care apela la mila publicului, simulând o infirmitate la piciorul drept", se arată în comunicatul Poliţiei Călăraşi.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani purta mai multe perechi de pantaloni pentru a-şi ascunde o parte din piciorul drept, astfel încât să creeze impresia că este infirm.

"Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional pentru apelarea la mila publicului, de către o persoană aptă de muncă, potrivit Legii 61/1191 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice", scrie în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici