Cetăţean britanic urmărit pentru trafic de minori, prins într-o localitate din judeţul Arad

Un cetăţean britanic în vârstă de 56 de ani urmărit pentru trafic de minori a fost prins în localitatea Cermei din judeţul Arad. Magistraţii timişoreni au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore.

278 afișări
Imaginea articolului Cetăţean britanic urmărit pentru trafic de minori, prins într-o localitate din judeţul Arad

Cetăţean britanic urmărit pentru trafic de minori, prins într-o localitate din judeţul Arad

Reprezentanţii IPJ Arad au informat că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat în localitatea Cermei un bărbat urmărit internaţional.

”Pe numele bărbatului de 56 de ani, cetăţean britanic, erau emise de către autorităţile judiciare engleze mandate europene de arestare pentru savârşirea de infracţiuni contra libertăţii şi integrităţii sexuale a minorilor şi trafic de minori. Cel în cauză a fost prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore”, au spus sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici