Cetăţean din Marea Britanie, prins drogat la volan de poliţiştii români. Ce au mai descoperit în maşina bărbatului

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Marea Britanie a fost prins drogat la volan, în Craiova. La controlul maşinii poliţiştii au descoperit că acesta avea şi un pistol.

1139 afișări
Imaginea articolului Cetăţean din Marea Britanie, prins drogat la volan de poliţiştii români. Ce au mai descoperit în maşina bărbatului

Cetăţean din Marea Britanie, prins drogat la volan de poliţiştii români. Ce au mai descoperit în maşina bărbatului

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti rutieri din Craiova au oprit, luni, un bărbat de 34 de ani, din Marea Britanie, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Tineretului.

În urma testării cu aparatul Drogtest, poliţiştii au descoperit că bărbatul s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor, fiind condus la spital pentru recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii prezenţei acestora în organism.

De asemenea, la controlul maşinii conduse de bărbat a fost găsit un pistol neletal şi un încărcător cu 8 cartuşe, calibru 9 mm.

În cauză s-a deschis un dosar penal, iar cetăţeanul din Marea Britanie este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Taguri:
bărbat,
droguri,
pistol

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici