CFR anunţă că o femeie a murit în Gara de Nord

O femeie a murit joi seara în Gara de Nord din Bucureşti.

1766 afișări
Imaginea articolului CFR anunţă că o femeie a murit în Gara de Nord

Gara de Nord

O femeie a murit joi seara în Gara de Nord din Bucureşti. Potrivit CFR, femeii i s-a făcut rău. La faţa locului a intervenit o echipă medicală.

Din primele informaţii transmise de personalul feroviar al Gaŕii de Nord, intervenţia unei echipe medicale şi a Poliţiei TF a fost solicitată la numărul de urgenţe 112 după ce unei femei i s-a făcut rău şi căzut lângă alţi călători. Apelul a fost făcut în jurul orei 17.44.

Persoana respectivă se afla în faţa panoului de Sosire/Plecări. Personalul medical a exercitat manevre de resuscitare, însă, ulterior persoana a fost declarată decedată, a precizat CFR.

Victima avea în jur de 70 de ani. Ea a venit cu trenul de la Constanţa şi urma să plece din Gara de Nord cu un alt tren spre Piteşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
gară,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici