CGMB a aprobat proiectul privind exproprierile pentru lărgirea Prelungirii Ghencea

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat, marţi, proiectul de hotărâre privind exproprierile necesare lucrării Penetraţie Prelungirea Ghencea - Domneşti, suma necesară pentru despăgubiri fiind de aproape 20 de milioane de lei.

539 afișări
Imaginea articolului CGMB a aprobat proiectul privind exproprierile pentru lărgirea Prelungirii Ghencea

CGMB a aprobat proiectul privind exproprierile pentru lărgirea Prelungirii Ghencea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

CGMB a aprobat proiectul de hotărâre privind declanşarea procedurilor de expropriere pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică "Modernizarea unor artere de penetraţie, străpungeri, supralărgiri şi pasaje rutiere şi pietonale - Penetraţie Prelungirea Ghencea-Domneşti".

Lucrarea de lărgire a Prelungirii Ghencea presupune exproprierea a 201 proprietăţi, ce însumează o suprafaţă de 13.255 de metri pătraţi de teren şi 3.810 metri pătraţi de construcţii.

Sumele necesare plăţii despăgubirilor pentru realizarea exproprierii totalizează 19.918.436 de lei, se arată în proiectul de hotărâre.

Proiectul de lărgire a arterei are alocat un buget de 70 de milioane de lei, potrivit bugetului Capitalei pe 2015 aprobat în aprilie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici