Chiajna intră în carantină, la două străzi de Bucureşti

  • Comuna Chiajna intră în carantină de diseară, la ora 20
  • Incidenţa cazurilor la mia de locuitori în comuna Chiajna este de peste 10
  • Ca să ieşi din casă, ai nevoie de o declaraţie pe propria răspundere sau de adeverinţă de la angajator
6283 afișări
Imaginea articolului Chiajna intră în carantină, la două străzi de Bucureşti
Comuna Chiajna din judeţul Ilfov intră în carantină de diseară, la fel şi oraşul Bragadiru, pentru următoarele 14 zile. În Chiajna, incidenţa cazurilor la mia de locuitori este peste 10. Să ştii că locuitorii din comună vor trebui să justifice orice ieşire, chiar dacă municipiul Bucureşti este cam la câteva străzi distanţă şi cei mai mulţi dintre ei merg la job acolo.
 
„Cel mai probabil voi lua o adeverinţă de la angajator, am înţeles că de asta e necesar şi mă voi deplasa cât mai puţin între localităţi. Sunt asistent medical şi nu am nicio posibilitate să lucrez de acasă”, spune Bianca.
 
„Am auzit, da, o minunată decizie, ce să zic? Toţi cei care stăm aici au puncte de interes în Bucureşti, adică de ce ai închide Chiajna atâta timp cât Bucureştiul e deschis? Merg foarte des pentru că mama stă în Bucureşti, acolo e medicul copilului, acolo sunt mult mai multe facilităţi decât aici şi ne despart două străzi”, povesteşte Cristina.
 
În ultimii zece ani populaţia Chiajnei s-a triplat, conform datelor Ziarului Financiar. În 2019 aici erau peste 25 de mii de locuitori şi peste mai bine de 7.000 de locuinţe.
 
Îţi mai spun că, pe lângă Chiajna şi Bragadiru, mai intră în carantină Constanţa, de la ora 20, iar oraşul Lugoj din judeţul Timiş la miezul nopţii.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici