Chiajna: Trei răniţi în urma unui conflict electoral

Trei persoane au fost rănite, marţi după-amiază, în urma unui conflict care a avut loc în comuna ilfoveană Chiajna, mai mulţi simpatizanţi ai PDL care lipeau afişe electorale pe stâlpi fiind agresaţi de susţinători ai PNL.

17 afișări
Imaginea articolului Chiajna: Trei răniţi în urma unui conflict electoral

Chiajna: Trei răniţi în urma unui conflict electoral (Imagine: Mediafax Foto)

Conflictul a izbucnit în jurul orei 13.00, pe o stradă din comuna Chiajna, între opt persoane care lipeau afişe cu candidaţi ai PDL. Mai mulţi simpatizanţi ai PNL le-au spus acestora să nu lipească afişe în zona respectivă. Simpatizanţii PDL au fost loviţi de mai multe ori, trei dintre ei suferind leziuni.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov, Elena Bucur, a confirmat incidentul şi a precizat că a fost declanşată o anchetă pentru identificarea persoanelor implicate în acest incident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici