Chiliman: Rotary Construcţii răspunde pentru daunele incendiului

Primarul Andrei Chiliman a spus, vineri, că imobilul din Bulevardul Banu Manta a fost predat Rotary Construcţii pe perioada lucrărilor de renovare, astfel că societatea trebuie să răspundă pentru daunele incendiului şi să înlocuiască acoperişul, iar dacă nu acceptă, probabil va fi dată în judecată.

354 afișări
Imaginea articolului Chiliman: Rotary Construcţii răspunde pentru daunele incendiului

Chiliman:Rotary Construcţii răspunde pentru daunele incendiului (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Edilul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a precizat că Rotary Construcţii va fi acţionată în judecată, dacă vor exista probleme, în momentul stabilirii cu exactitate a pagubelor produse de incendiu.

Astfel, în mod normal societatea Rotary Construcţii trebuia să execute lucrări de înlocuire a ţiglelor distruse de pe acoperişul clăduirii sectorului 1, în urma incendiului de vineri trebuind refăcut în totalitate acoperişul clădirii, a precizat Chiliman.

"Dacă nu vor accepta să suporte cheltuielile pentru înlocuirea acoperişului, probabil îi vom da în judecată", a mai spus primarul Sectorului 1.

Potrivit lui Andrei Chiliman, constructorul a depăşit termenul de predare a proiectului.

Edilul de sector a mai spus că singura pagubă este cea materială, bunurile şi personalul fiind evacuate din clădire încă din luna martie.

Potrivit lui Chiliman, incendiul nu a pornit, în mod sigur, de la electricitate, care fusese oprită anterior incidentului, o posibilă cauză fiind aparate de sudură lăsate la etajele superioare ale clădirii.

Echipaje ale Poliţiei Comunitare Sector 1 vor păzi clădirea pe durata anchetei şi verificărilor la faţa locului, a mai spus Chiliman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici