VIDEO  Chinezii cumpără în disperare saci cu sare. Japonezii i-au speriat de moarte

Teama de contaminare a crescut la cote alarmante în China, după eliberarea în mare a apelor contaminate de la centrala nucleară de la Fukushima (Japonia).

3683 afișări
Imaginea articolului Chinezii cumpără în disperare saci cu sare. Japonezii i-au speriat de moarte

Chinezii cumpără în disperare saci cu sare

După ce apa contaminată de la centrala nucleară de la Fukushima a fost eliberată în mare, în China a început o goană de a cumpăra sare din partea populaţiei.

Unele imagini postate pe reţelele de socializare arată oameni cumpărând saci uriaşi cu sare. Un astfel de moment a fost surprins în Daoxian, provincia Hunan.

National Salt Industry Group din China, cel mai mare producător mondial de sare normală, a declarat pe 24 august că îşi măreşte ritmul de aprovizionare, deoarece mulţi oameni, din anumite părţi ale ţării, s-au grăbit să îşi facă provizii.

China a declarat că va lua măsurile necesare pentru a proteja mediul marin, siguranţa alimentară şi sănătatea publică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici