Cîmpeanu anunţă şcoală în iunie: Orele remediale şi de recuperare pot fi organizate şi în perioada vacanţelor

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a anunţat luni că orele remediale şi de recuperare vor putea fi organizate şi în vacanţe, iar grădiniţele vor putea organiza activităţi educaţionale cu avizul DSP.

1019 afișări
Imaginea articolului Cîmpeanu anunţă şcoală în iunie: Orele remediale şi de recuperare pot fi organizate şi în perioada vacanţelor

Cîmpeanu anunţă şcoală în iunie: Orele remediale şi de recuperare pot fi organizate şi în perioada vacanţelor

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a anunţat luni că decizia a fost luată pentru a reduce decalajele din sistemul de educaţie.

„Va fi permisă organizarea orelor remediale/de recuperare chiar şi în perioada vacantelor, acolo unde rata de infectare este mai mică de 6/1000. De asemenea, grădiniţele vor putea organiza activităţi educaţionale cu copiii, cu avizul DSP”, a spus luni Sorin Cîmpeanu.

„Zilele suplimentare în vacanţa de primăvară se pot transforma în zile de şcoală cu prezenţă fizică în toate şcolile, în luna iunie”, a adăugat acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici