Cinci persoane acuzate de mai multe infracţiuni, ridicate de pe un teren de fotbal

Un număr de 11 persoane, membri ai unei grupări specializate în infracţiuni de violenţă, au fost ridicate şi duse la audieri în urma descinderilor de miercuri seară din Timişoara, informează Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT). Cinci dintre cele 11 persoane au fost ridicate de trupele speciale ale Jandarmeriei de pe un teren de fotbal de la marginea municipiului.

236 afișări

Potrivit anchetatorilor, din 2011 şi până în prezent, gruparea a comis, în special în judeţele Timiş şi Caraş Severin, infracţiuni de contrabandă, şantaj, tâlhărie, tentativă de omor şi vătămare corporală. gravă.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că cinci dintre cele 11 persoane au fost ridicate de pe un teren de fotbal de la marginea municipiului Timişoara, chiar în timpul unui meci.

Cele 11 persoane sunt audiate la sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Timişoara, urmând ca procurorii să ia măsurile legale în cauză, precizează DIICOT.

La descinderi au participat poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate (BCCO) Timişoara şi Serviciului de investigaţii criminale din IPJ Timiş, sub coordonarea DIICOT - Serviciul Teritorial Timişoara, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş.

Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale, SRI şi DIPI.

Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici