Cinci persoane arestate preventiv pentru trafic şi consum de droguri de mare risc la Afterhills

Cinci persoane au fost arestate preventiv pentru trafic şi consum de droguri de mare risc la Afterhills, festivalul de muzică organizat în pădurea de la Dobrovăţ, Iaşi. Poliţiştii le-au percheziţionat locuinţele şi au găsit droguri, dar au confiscat şi o maşină şi cântare.

321 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane arestate preventiv pentru trafic şi consum de droguri de mare risc la Afterhills

Cinci persoane arestate preventiv pentru trafic şi consum de droguri de mare risc la Afterhills

Timp de zece zile, cât a durat Afterhills, festivalul de muzică organizat în pădurea de la Dobrovăţ, poliţiştii şi procurorii au constatat 34 de infracţiuni la regimul drogurilor, respectiv de trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu, conducerea unui autovehicul sub influenţa drogurilor şi spălare de bani obţinuţi din traficul de droguri de mare risc.

Cinci cetăţeni români, bănuţi de aceste infracţiuni, au fost reţinuţi şi mai apoi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au admis solicitarea procurorilor, iar acum cei cinci sunt în arest.

Pe lângă verificările făcute, poliţiştii au făcut şi 10 percheziţii şi eu emis şi şase mandate de aducere.

„În urma activităţilor poliţiştilor specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, au fost ridicate şi indisponibilizate 90 de comprimate ecstasy, 10 pliculeţe/doze conţinând cannabis, 20 de grame de cocaină/amfetamină, 30 de grame de canabis, 2 doze de cocaină, 5 grame de Ketamină, 5 grame MDMA pulbere,7 grindere, o narghilea folosită la consumul drogurilor, aproape 2 grame de comprimate MDMA mărunţite", se arată într-un comunicat transmis de BCCO Iaşi.

Au mai fost confiscate şi o maşină, cinci cântare, peste 5000 de lei şi mai multe telefoane mobile, cartele SIM şi laptopuri.

Taguri:
afterhills,
droguri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici