FOTO | Cinci persoane au fost rănite după ce mai multe butelii dintr-o gospodărie din Tulcea au explodat. Două dintre victime sunt internate la Galaţi, iar o persoană este transportată în Capitală

Cinci persoane aflate într-o locuinţă din satul Balabancea, judeţul Tulcea, au fost rănite, marţi, după ce în imobil a izbucnit un incendiu, iar apoi mai multe butelii au explodat.

503 afișări
Imaginea articolului FOTO | Cinci persoane au fost rănite după ce mai multe butelii dintr-o gospodărie din Tulcea au explodat. Două dintre victime sunt internate la Galaţi, iar o persoană este transportată în Capitală

Tulcea: Cinci persoane rănite după ce mai multe butelii dintr-o gospodărie au explodat

VEZI MAI JOS GALERIE FOTO 

UPDATE: Două dintre victime sunt internate la Spitalul Judeţean din Galaţi

Două dintre persoanele rănite în urma exploziei unor butelii într-o gospodărie din satul Balabancea, judeţul Tulcea, au ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă ”Sf. Apostol Andrei” din Galaţi. Ambele victime au suferit arsuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În jurul prânzului, cele două persoane rănite au fost transportate cu un convoi de ambulanţe care a trecut Dunărea cu bacul Navrom.

Victimele au fost internate la Spitalul Clinic de Urgenţă ”Sf. Apostol Andrei” din Galaţi, după ce au suferit arsuri de gradele 1, 2 şi 3.

Este o victimă în elicopter şi mai sunt încă două victime, doi bărbaţi, un bărbat cu arsuri pe aproximativ 30 la sută din suprafaţă corporală, iar celălat cu arsuri pe o suprafaţă mai mică”, a declarat, presei, medicul SMURD Galaţi Cătălin Ţimpău.

Cauzele incendiului nu au fost încă stabilite.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că una dintre victimele exploziei este transportată la Bucureşti.

Proprietarii gospodăriei comercializau butelii cu GPL, iar în curtea locuinţei se găseau mai multe recipiente, spun reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Delta” al judeţului Tulcea.

În urma incendiului, patru butelii au explodat. Cinci persoane au fost rănite în urma deflagraţiei. Două dintre ele au suferit răni foarte grave, una grave, şi două, arsuri uşoare.

La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe, autospeciale SMURD şi de intervenţie, precum şi un elicopter SMURD, cadrele medicale intervenind în ajutorul răniţilor.

Salvatorii au anunţat că între victime nu există copii, cei trei răniţi grav fiind transportaţi cu elicopterul SMURD şi ambulanţe la Spitalul Judeţean din Galaţi.

Pompierii au reuşit să stingă focul. Cauzele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici