Cinci persoane au murit şi alte trei au fost rănite, într-un accident între Timişoara şi Moraviţa

Cinci persoane au murit şi alte trei au fost rănite, marţi, într-un accident pe drumul care leagă Timişoara de Moraviţa, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit.

27 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane au murit şi alte trei au fost rănite, într-un accident între Timişoara şi Moraviţa

Cinci persoane au murit şi alte trei au fost rănite, într-un accident între Timişoara şi Moraviţa

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Marinela Apostolache, a declarat corespondentului MEDIAFAX că accidentul a avut loc în zona localităţii Biorda, pe DN Timişoara - Moraviţa.

Din primele cercetări a reieşit că şoferii celor două autoturisme în care se aflau victimele circulau cu viteză, în condiţiile în care în zonă ploua foarte puternic. Cele două autoturisme s-au ciocnit, în urma impactului patru persoane dintr-o maşină şi o alta din al doilea autoturism pierzându-şi viaţa, alte trei persoane fiind grav rănite.

"Se pare că cele două maşini circulau cu viteză şi, din cauza ploii puternice, cei doi şoferi au pierdut controlul volanului şi s-au ciocnit. În acest moment, nu se ştie care dintre şoferi este vinovat de producerea accidentului. În urma impactului foarte puternic, cinci persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte trei au fost duse în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean Timişoara", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Acesta a adăugat că din primele cercetări se pare că şoferul uneia dintre maşini ar fi încercat să depăşească o colonă, intrând pe contrasens, lovind astfel celălalt autoturism, care circula regulamentar.

"Dintr-una din maşini, cea care se pare că a intrat în depăşire, a murit pasagera din partea dreapta, iar şoferul şi alţi doi călători din spate sunt în stare gravă la spital. Din cealaltă maşină au murit toţi pasagerii. Este cel mai grav accident care a avut loc din 2006 până acum", a spus Marinela Apostolache.

Potrivit surse citate, circulaţia în zonă a fost blocată circa 15 minute, iar la ora transmiterii acestei ştiri se desfăşoară pe un singur sens, trei echipaje de Poliţiei fiind la faţa locului pentru a dirija traficul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici