Cinci persoane, între care 3 copii, la spital după ce căruţa în care erau a fost lovită de o maşină

Cinci persoane, între care trei copii, au ajuns la spital, duminică seară, după ce căruţa nesemnalizată în care se aflau a fost lovită de o maşină pe un drum naţional din judeţul Constanţa, o fetiţă de patru ani fiind în stare gravă.

222 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane, între care 3 copii, la spital după ce căruţa în care erau a fost lovită de o maşină

Cinci persoane, între care 3 copii, la spital după ce căruţa în care erau a fost lovită de o maşină (Imagine: Darius Mitrache/ Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, un autoturism Dacia care se deplasa dinspre localitatea Poarta Albă către Murfatlar, condus de un tânăr de 23 de ani, a lovit din spate o căruţă nesemnalizată, pe DN 22 C, în dreptul Popasului Turistic Murfatlar.

În urma impactului, cinci persoane care se aflau în căruţă, între care trei copii de opt luni, patru ani şi 12 ani, au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Fetiţa de patru ani a fost rănită gravă, fiind în comă, iar celelalte persoane au răni minore şi politraumatisme uşoare.

Căruţa era condusă de un tânăr de 17 ani. Cei trei copii sunt fraţi şi se aflau în căruţă împreună cu mama lor, de 27 de ani.

Şoferul autoturismului le-a declarat poliţiştilor că a fost orbit de farurile unei maşini şi nu a văzut căruţa, care era nesemnalizată.

El a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici