Cinci poştaşi din Iaşi, cercetaţi pentru violarea secretului corespondenţei

Cinci angajaţi ai Poştei Române din cadrul Centrului de Tranzit Gară din Iaşi sunt cercetaţi pentru violarea secretului corespondenţei, după ce au fost prinşi în flagrant, operaţiunea fiind pusă la cale chiar de conducerea locală a Poştei, în urma înmulţirii reclamaţiilor de la populaţie.

244 afișări
Imaginea articolului Cinci poştaşi din Iaşi, cercetaţi pentru violarea secretului corespondenţei

Cinci poştaşi din Iaşi, cercetaţi pentru violarea secretului corespondenţei (Imagine: Mediafax Foto)

Directorul Direcţiei Regionale de Poştă (DRP) Iaşi, Radu Mironeanu, a declarat, vineri, că un număr de cinci angajaţi ai instituţiei au fost prinşi în flagrant, cu ajutorul unor scrisori capcană, care în interior conţineau praf fluorescent.

Şeful DRP Iaşi a spus că încă din luna noiembrie au fost primite mai multe plângeri de la cetăţeni, care reclamau că nu şi-au mai primit scrisorile. El a adăugat că, cel mai probabil, angajaţii Poştei căutau bani în plicurile care ar fi trebuit să ajungă la ieşeni.

"Am organizat trimiterea de scrisori capcană, împreună cu Poliţia. Astfel, la Centrul de Tranzit de la Gară, la sfârşitul programului, cinci persoane aveau acel praf fluorescent pe degete. Am deschis o anchetă internă, iar în maxim două-trei zile vom decide măsurile administrative pe care le vom lua împotriva angajaţilor noştri", a afirmat Radu Mironeanu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei ieşene, subcomisarul Virginia Pralea, a declarat că cei cinci angajaţi ai Poştei sunt cercetaţi pentru violare a secretului corespondenţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici