Cinci răniţi după ce şoferul unei maşini a intrat într-o depăşire riscantă şi s-a ciocnit de un TIR

Cinci persoane au fost rănite, duminică seară, într-un accident petrecut pe DN 7, pe Valea Oltului, după ce şoferul unui autoturism Dacia Logan a intrat într-o depăşire riscantă şi s-a ciocnit de un TIR, în zona localităţii vâlcene Brezoi.

163 afișări
Imaginea articolului Cinci răniţi după ce şoferul unei maşini a intrat într-o depăşire riscantă şi s-a ciocnit de un TIR

Cinci răniţi după ce şoferul unei maşini a intrat într-o depăşire riscantă şi s-a ciocnit de un TIR (Imagine: Shutterstock)

Potrivt purtătorului de cuvânt al IJP Vâlcea, Alina Teodorescu, accidentul de circulaţie în urma căruia au fost rănite cinci persoane s-a produs, duminică seară, pe DN 7, la kilometrul 212, în zona localităţii Brezoi.

Conform primelor date de la locul accidentului, şoferul unui autoturism Dacia Logan a intrat într-o depăşire fără a se asigura corespunzător şi s-a ciocnit de un TIR care circula regulamentar pe contrasens.

Trei persoane au fost rănite uşor şi alte două au suferit leziuni grave în urma impactului dintre cele două vehicule.

La ora trasmiterii acestei ştiri, în zonă este aşteptat un elicopter pentru a-i prelua pe răniţii grav.

Duminică seară, un alt accident s-a produs tot pe DN 7, în localitatea Milcoiu din judeţul Vâlcea. Din motive care nu au fost încă stabilite, o autoutilitară de şapte tone s-a răsturnat pe carosabil, blocând două dintre cele trei benzi de mers. În urma incidentului rutier. nimeni nu a fost rănit.

În zonă este aşteptată o macara de mare tonaj pentru a repune pe roţi vehiculul, iar între timp circulaţia se desfăşoară alternativ pe singura bandă a drumului care este practicabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici