Cinci români au vrut să iasă din ţară folosind teste negative false pentru COVID-19

  • Cinci români au încercat să iasă din ţară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu folosind teste false pentru virusul SARS-COV-2.
  • Cele cinci persoane au fost trimise în carantină.
1208 afișări
Imaginea articolului Cinci români au vrut să iasă din ţară folosind teste negative false pentru COVID-19

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Poliţie de Frontieră Giurgiu, cinci cetăţeni români au prezentat la vamă teste negative false pentru detecţia infecţiei cu virusul SARS-CoV-2.

Este vorba de trei bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 37 şi 45 de ani, pasageri într-un autocar al unei firme de transport persoane.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea testelor prezentate, la solicitarea reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, constatând faptul că documentele în cauză nu au fost eliberate de către clinicile menţionate”, arată ITFP Giurgiu.

Cele cinci persoane sunt cercetate pentru uz de fals şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale. Totodată, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu au dispus carantinarea persoanelor în cauză, pentru o perioada de 14 zile, la adresele declarate de către acestea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici